Gaurirea Urechilor

Gaurirea urechilor constituie o decizie personala:


  • decizia parintilor fata de copil
  • decizia adultului fata de propria-i persoana

In literatura de specialitate nu exista un consens priviind varsta optima pentru efectuarea interventiei. Majoritatea specialistilor recomanda varsta de 6 luni. 

Bijuteria Nova impartaseste aceasta optiune si sfatuieste parintii sa procedeze in consecinta.

In munca noastra de zi cu zi intalnim cazuri in care parintii solicita introducerea cerceilor chiar de la nastere sau in primele saptamani de viata. Medical 'nu exista niciun motiv pentru a amana aceasta procedura' (vezi. dr. Irina Olteanu, articlolul Urechile bebelusului, publicat pe 11.01.2014 in www.qbebe.ro)

Dispunem de personal specializat si echipament specific STUDEX pentru efectuarea gauririi urechilor.

STUDEX este o companie americana, lider mondial pe piata produselor piercing. Cerceii Studex sunt sterilizati in fabricile companiei si indeplinesc standardele directivelor Comunitatii Europene (CE).

Cerceii au un design aparte, sunt subtiri, usori si cu sistem de prindere de inalta precizie. Pentru gaurirea efectiva utilizam doua tipuri de pistoale:

  • Sistem 75 - este cel mai avansat instrument tehnologic in domeniu. Procesul de perforare a urechilor este 'fara atingere' sigur, usor si perfect igienic. Functionarea este lina fara zgomot si asigura alinierea corecta stiftului cu agrafa. Stiftul este intotdeauna vizibil in interiorului ambalajului sigilat. Pistolul este projectat sa se potriveasca perfect in mana si asigura o perforare precisa si nedureroasa
  • Sistem 993 - prezinta toata avantajele sintemului 75 aratate mai sus cu deosebirea ca in momentul perforarii se emite un zgomot (o pufnitura) relativ deranjanta.


Preturile cerceilor ca si a manoperei sunt prezentate la rubrica "Preturi"Vă oferim la prețurile dinaintea pandemiei verighete din aur , astfel:

  • modele variate, de la cele clasice la cele ultramoderne (antistress)
  • din aur galben , din aur alb sau bicolore
  • servire din stoc sau la comandă(comanda se onorează in max 10 zile)
  • primim aur la shimb
Vă asteptăm cu drag !!!