Despre Amanetare

La casele de amanet NOVA persoanele fizice sau juridice aflate intr-un deficit temporar de lichiditate , au acces imediat la sume banesti cuprinse intre 50 si 15.000 RON. Garantarea imprumutului se face cu un gaj. Se accepta in gaj bijuterii din aur de 8 - 24 karate.

Incepand cu anul 2010 se accepta si bijuterii din argint sau obiecte din argint. Prin obiecte intelegem: tacamuri, vesela, suport lumanari, tabachiere sau monezi din argint. Bijuteriile pot fi noi sau folosite. Se accepta si bucati de aur sau argint rupt. In aceasta categorie se incadreaza diferite bijuterii rupte, indoite sau turtite. Verighetele sunt cuprinse tot la "bijuterii rupte" datorita faptului ca sunt personalizate, sunt confectionate pe anumite marimi si vanzarea lor ca atare nu mai este posibila.

Bijuteriile sunt evaluate pe loc la casa de amanet. Se stabileste de comun acord valoarea gajului. Evaluarea se face prin inmultirea gramajului cu suma oferita pe gramul de aur sau argint, in functie de titlul metalului. Aceasta suma poate varia in functie de conditiile pietii. In acest moment oferim pe gramul de aur sau argint sumele afisate pe pagina "Preturi". Bunurile amanetate se retin la casa de amanet. Raspundem de pastrarea corespunzatoare si securitatea acestora.

La acordarea imprumutului se intocmeste un CONTRACT DE AMANET pe o perioada de 3 - 30 zile. La expirarea contractului persoana imprumutata restituie suma acordata + comisionul aferent si primeste inapoi bunurile amanetate. Daca nu poate restitui imprumutul, are posibilitatea prelungirii contractului cu perioade variabile, intr-un numar infinit de cazuri, dar numai dupa plata comisionului datorat. In cazul in care persoana imprumutata din diferite motive nu restituie suma ridicata si renunta , conform Contract, la obiectul amanetat, acesta va fi vandut.

Casele de amanet NOVA valorifica obiectele neridicate prin intermediul propriilor magazine de bijuterii: BIJUTERIA NOVA ARGINT si BIJUTERIA NOVA AUR

* * *

Imprumuturile acordate de casele de amanet NOVA sunt foarte sigure si rapide. Ele se desfasoara intr-un cadru organizat si legal. Tot mai multe persoane , din toate categoriile sociale , apeleaza la aceasta forma de imprumut. In ultima perioada a crescut numarul firmelor mici care ridica sume intre 1.000 si 15.000 RON pentru asigurarea fondurilor financiare necesare derularii activitatii curente. Amanetul este practicat in toate tarile europene dar cunoaste o dezvoltare constanta pana si in Statele Unite ale Americii.


Vă oferim la prețurile dinaintea pandemiei verighete din aur , astfel:

  • modele variate, de la cele clasice la cele ultramoderne (antistress)
  • din aur galben , din aur alb sau bicolore
  • servire din stoc sau la comandă(comanda se onorează in max 10 zile)
  • primim aur la shimb
Vă asteptăm cu drag !!!