Despre Noi

Casele de amanet si bijuteria NOVA inglobeaza activitatea a trei firme din judetul Covasna respectiv: IFN EUROGOLD SRL, IFN ND MARKET SRL si CONNECT SRL. Primele doua sunt institutii financiare nebancare (IFN) avand ca obiect de activitate functionarea caselor de amanet. Se afla sub controlul Bancii Nationale. Sunt inregistrate in Registrul de evidenta al BNR sub nr. RE-PJR-15-030057 respectiv RE-PJR-15-030069. Connect SRL este o societate comerciala care se ocupa cu vanzarea bijuteriilor din aur si argint, confectionarea de bijuterii personalizate si prestari de servicii specifice catre populatie.

Sunt firme cu traditie, cunoscute pe plan local pentru perseverenta in afaceri, corectitudine si seriozitate. Aceste societati pe parcursul anilor si-au consolidat baza materiala , au reinvestit an de an cea mai mare parte a profitului realizat. Astfel, fiecare punct de lucru se afla intr-un imobil proprietatea societatii si beneficieaza de ultimele dotari necesare unei case de amanet: pereti, usi si geamuri antiglont (conform standardelor nationale), case de bani sigure, sistem video de supraveghere si contract de colaborare cu o societate de paza si interventii.

In aceste conditii, piesele din aur depuse in amanet de clientii nosti sunt in cea mai mare siguranta. Siguranta bijuteriilor depuse, rapiditatea acordarii imprumutului, conditiile flexibile si avantajoase de acordare ale imprumutului, discretia si seriozitatea personalului constituie atuurile care fac din casele de amanet si bijuteria NOVA un partener de incredere.

Echipa de conducere :

Ec. Nagy Lakatos Carol administratorul societatii &

Nagy Lakatos Emese assistant manager.

  • Garantia celor 26 ani de experienta manageriala, fiind una din cele mai vechi societati comericale din judetul Covasna.
  • Lucram intr-un cadru legal. Casele de amanet NOVA sunt inregistrate in Registrul de evidenta al BNR.
  • Bijuteriile depuse in gaj sunt in deplina siguranta. Avem toate dotarile necesare pastrarii acestora. Avem contract de monitorizare si interventie cu o firma specializata in acest sens
  • Nu percepem penalizari de intarziere in cazul depasirii termenului scadent la Contract
  • Contractele de amanet pot fi intocmite pe perioade variabile de la 3 pana la 90 zile
  • Asiguram facilitati pensionarilor si studentilor
  • Confectionam la cerere verighete din aur si argint personalizate
  • Primim la schimb aur vechi la cumpararea de bijuterii noi
  • Suntem singura firma din judet care efectueaza gaurirea urechilor, steril si nedureros, cu pistol STUDEX