I.F.N. NDMARKET S.R.L.


Du-te la cuprins

Despre Noi

Despre Noi

Casele de amanet NOVA fac parte din grupul de firme
IFN EUROGOLD SRL si IFN ND MARKET SRL .
Ambele societati sunt institutii financiare nebancare (IFN) . Ele se afla sub controlul Bancii Nationale si sunt inregistrate in Registrul de evidenta al BNR sub nr. RE-PJR-15-030057 respectiv RE-PJR-15-030069.
Sunt firme cu traditie , cunoscute pe plan local pentru perseverenta in afaceri , corectitudine si seriozitate.
Societatea comerciala ND Market SRL a fost infiintata inca din 1993 avand ca obiect principal de activitate vanzarea cu amanuntul a produselor alimentare. Ulterior si-a largit sfera de activitate si in domeniul productiei . Incepand cu anul 2003 accentul a fost pus pe creditarea populatiei prin intermediul caselor de amanet , activitate care se continua si in prezent .
IFN Eurogold SRL a fost infiintata in anul 2004 avand din start ca obiect principal de activitate functionarea caselor de amanet.
Pentru rezultatele obtinute in activitatea lor , ambele societati au fost in repetate randuri premiate pe plan local de Camera de Comert si Industrie a Judetului Covasna.
Pe plan national , cele mai importante reusite sunt :
- Locului 4 in categoria intreprinderilor mici , diploma acordata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei , Bucuresti , 2004.
- Locul 1 in clasamentul regional al microintreprinderilor , diploma din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei , Bucuresti , 2012 .

Cele doua societati pe parcursul anilor si-au consolidat baza materiala , au reinvestit an de an cea mai mare parte a profitului realizat.
Astfel , fiecare punct de lucru se afla intr-un imobil proprietatea sociatatii si beneficieaza de ultimele dotari necesare unei case de amanet : pereti , usi si geamuri antiglont (conform standardelor nationale) , case de bani sigure , sistem video de supraveghere si contract de colaborare cu o societate de paza si interventii.
In aceste conditii , piesele din aur depuse in amanet de clientii nosti sunt in cea mai mare siguranta.
Siguranta bijuteriilor depuse , rapiditatea acordarii imprumutului , conditiile flexibile si avantajoase de acordare ale imprumutului , discretia si seriozitatea personalului constituie atuurile care fac din casele de amanet NOVA un partener de incredere .* * *
Echipa de conducere :

1. Ec. Nagy Lakatos Carol
administratorul societatii.
2. Nagy Lakatos Emese
asistent maneger.


Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal